De kater verminderen met een anti kater drankje

Wakker worden met een kater willen we het liefst zoveel mogelijk vermijden. Dit kan natuurlijk door rekening te houden met je drankpatroon, maar als je dit niet aantrekkelijk vind zou je eventueel een anti kater middel in kunnen nemen. Mocht je voor het slapen gaan nog een drankje willen nuttigen met als doel de kater verminderen en ben je ook nog nuchter genoeg om dit te bereiden, dan is het volgende een fijn anti kater drankje.

Hoe maak ik het anti kater drankje?

  • Halve fles koud bier
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 ei
  • 1,5 dl tomatensap
  • 6 druppels tabasco
  • 6 druppels worcestershire saus
  • zout & peper
Meng het bier, de citroensap, de worcestershire saus en de tabasco door elkaar in een glas. Gebruik vervolgens zout en peper om smaak toe te voegen.  Het mengsel van de ingrediënten in dit anti kater drankje kunnen de kater verminderen, zodat je de volgende dag een stuk frisser zal opstaan.
anti kater drankje

De kater verminderen met minder moeite

Wil je de kater verminderen, maar is het voor jou teveel werk om dit anti kater drankje te maken, dan kun je altijd nog kiezen om een anti kater pil in te nemen. Deze bevat al de juiste ingrediënten, in de juiste proporties, waardoor het nog effectiever de kater verminderen zal. Vaak is het al voldoende om een pil in te nemen voor het slapen gaan, zodat het process in gang gaat terwijl je slaapt. Je zal een stuk energieker wakker worden, zonder die ellendige hoofdpijn, misselijkheid.

Overigens is er ook de mogelijkheid om s’ochtends een heerlijke anti kater superfood shake te maken die de kater kan verlichten. Dit anti kater drankje zorgt niet alleen voor het verzachten van de pijn. Het is ook nog eens super gezond. Met dit heerlijke drankje zal je binnen de kortste keren weer genieten van een katervrije dag. Wat wil je nog meer?

Deel dit artikel