Anti Kater Pil

Ben jij opzoek naar een pil die er voor zorgt dat je niet de hele dag met een kater in bed hoeft te liggen en je ‘day after’ goed kunt besteden?

Een anti kater pil of capsule kan erg goed van pas komen na een heftig avondje stappen. Je wil natuurlijk op een gemakkelijke manier van je kater af komen of het van tevoren vermijden. Naast een aantal goede kater tips zijn er ook verschillende producten die je er snel en gemakkelijk bovenop kunnen helpen, vaak nog voordat de kater dreigt in te slaan. Nu kun je elk weekend feesten zonder de volgende dag last te hebben van de negatieve effecten van een kater.

Anti kater pil

Een anti kater pil of ook wel capsule genoemd, kan vaak ingenomen worden voordat je naar bed gaat zodat het de kater voorkomt of tijdens het hebben van de kater. Er zijn veel verschillende anti kater pillen verkrijgbaar. Hieronder bespreken we er een paar, zodat je een goed idee kan krijgen van de voor en nadelen van deze merken.

KG-2

Een KG-2 filtert de alcohol met gemak uit je bloed. Deze anti kater pil is door Editie-NL van RTL 4 verkozen tot beste anti kater middel. KG-2 dient ingenomen te worden voordat je gaat slapen. De capsule zorgt ervoor dat de afbraak van alcohol tijdens het slapen versneld bevordert wordt. Dit product is door ons testpanel als ‘meest effectief’ beoordeeld. http://www.kg-2.nl/

anti kater pil

HangoverCaps

HangoverCaps moet in tegenstelling tot de voorgaande producten worden ingenomen voordat je gaat drinken. Het is een erg verantwoord natuurlijk product dat vitamine B1, B3, B5 en C bevat, wat ook nog eens een extra energie boost geeft tijdens het stappen (wat zeker goed van pas komt). De drie hoofdingrediënten Kudzu, Ginseng en Asparagine versnellen het ontgiftingsproces en de Ginseng geeft extra energie, wat natuurlijk wel van pas komt tijdens een avondje stappen.

anti kater pil

Vitamust Afpar

Vitamust verwijdert alle afvalstoffen na alcoholgebruik. Daarnaast geeft het energie en vult de broodnodige vitaminen aan. Deze anti kater pil dient in combinatie met 2 glazen water ingenomen te worden voor het slapen gaan en nogmaals s’ochtends tijdens het ontbijt.

anti kater pil

 Himalaya Partysmart

Himalaya Partysmart is een kruidenformule die de lever beschermt en de nadelige effecten van alcohol voorkomt. Partysmart is voor zowel de stevige drinkers als voor de sporadische drinkers een goed bruikbaar middel. Zie in de volgende afbeelding de werken van alcohol in combinatie met Partysmart.

anti-kater pil

http://himalayaproducten.nl/PartySmart.htm

anti kater pil

B-100 Caps

Deze anti-kater pil biedt een goede aanvulling van B-Vitaminen, Choline en Inositol. De samenstelling van deze vitaminen steunen de energie productie en bevorderen een goed zenuwstelsel. B-100 caps bevordert de stofwisseling, helpt bij gebrek aan eetlust, geeft een goede gemoedstoestand en zorgt tevens voor een gezonde huid.

anti kater pil

Anti Kater Drank

Hou je niet van het innemen van pillen en drink je liever een voedingssupplement dan raad ik je aan om voor Reset After Drink te gaan. Dit is de perfecte anti kater oplossing als je geen voorkeur hebt voor anti kater pillen.

Reset After Drink

Reset is een voedingssupplement dat perfect werken tegen die verschrikkelijke kater. De aminozuren en vitaminen als glutathion, choline en cysteïne ondersteunen de lever. Dit product dient ingenomen te worden voordat je naar bed gaat. RESET is getest bij circa 600 studenten van het corps in Amsterdam de helft kreeg een placebo en de andere helft RESET. Vervolgens bleek dat de RESET groep gemiddeld 80% minder last van een kater had dan de placebo groep.

anti kater pil

Deel dit artikel